< Retour aux résultats

JUST HAIR

KÉRASTASE RANGES AVAILABLE AT THIS SALON
To avoid disappointment please ring the salon to ensure stock prior to travel
Blond Absolu
Salons diagnostic week
K Confidentiel
Verkoop op afstand
Maak een afspraak met je favoriete Kérastase salon om een unieke ervaring te beleven met een haar- en hoofdhuiddiagnose, een haarritueel en een haar- en hoofdhuidroutine thuis met hoogwaardige producten van het merk Kérastase.

Bij JUST HAIR wordt u uitgenodigd om de ultieme ervaring voor uw haar en hoofdhuid te beleven. Hier begint uw reis met een professionele haardiagnose, gevolgd door een ritueel aangepast aan uw behoeften. Om de voordelen van uw huiselijke salonervaring uit te breiden, zal uw deskundige kapper de juiste routine voor thuis aanbevelen met krachtige Kérastase producten. Uw haar is zichtbaar gezonder en heft meer glans. Bezoek onze salon in HOBOKENom deze luxe behandeling te ontdekken, een unieke haartransformatie ervaring.

Bij JUST HAIR, wordt deze Kérastase ervaring u aangeboden door onze deskundige kappers die uw haar en uw unieke behoeften zorgvuldig bestuderen om te bepalen welk ritueel u moet volgen om uw haar te behandelen. Dankzij zijn diepgaande kennis en expertise op het gebied van haar, zal uw Kérastase kapper in HOBOKEN deskundig advies, suggesties en handleidingen geven om uw haar en hoofdhuid beter te verzorgen.

Kleur, reflecties, knippen of zelfs make-over, onze deskundige kappers richten zich op uw haar en de behoeften van uw hoofdhuid en onthullen de glans van uw haar. De Kérastase producten die in onze salon worden gebruikt, bevatten de meest effectieve actieve ingrediënten en innovatieve formules om het haar diepgaand te behandelen met langdurige en zichtbare resultaten. JUST HAIR in HOBOKEN wacht op u voor kwaliteitsvolle diensten om een luxueuze ervaring te laten beleven.

Tot ziens op JUST HAIR om de Kérastase producten te ontdekken.
Vind een salon
KIOSKPLAATS 34A
2660 HOBOKEN
Ontvang routebeschrijving