< Retour aux résultats

Escale Coiffure Namur

Rue Emile Cuvelier, 38
Namur
5000

Maak een afspraak met je favoriete Kérastase salon om een unieke ervaring te beleven met een haar- en hoofdhuiddiagnose, een haarritueel en een haar- en hoofdhuidroutine thuis met hoogwaardige producten van het merk Kérastase.

Bij Escale Coiffure Namur wordt u uitgenodigd om de ultieme ervaring voor uw haar en hoofdhuid te beleven. Hier begint uw reis met een professionele haardiagnose, gevolgd door een ritueel aangepast aan uw behoeften. Om de voordelen van uw huiselijke salonervaring uit te breiden, zal uw deskundige kapper de juiste routine voor thuis aanbevelen met krachtige Kérastase producten. Uw haar is zichtbaar gezonder en heft meer glans. Bezoek onze salon in Namur om deze luxe behandeling te ontdekken, een unieke haartransformatie ervaring.

Bij Escale Coiffure Namur , wordt deze Kérastase ervaring u aangeboden door onze deskundige kappers die uw haar en uw unieke behoeften zorgvuldig bestuderen om te bepalen welk ritueel u moet volgen om uw haar te behandelen. Dankzij zijn diepgaande kennis en expertise op het gebied van haar, zal uw Kérastase kapper in Namur deskundig advies, suggesties en handleidingen geven om uw haar en hoofdhuid beter te verzorgen.

Kleur, reflecties, knippen of zelfs make-over, onze deskundige kappers richten zich op uw haar en de behoeften van uw hoofdhuid en onthullen de glans van uw haar. De Kérastase producten die in onze salon worden gebruikt, bevatten de meest effectieve actieve ingrediënten en innovatieve formules om het haar diepgaand te behandelen met langdurige en zichtbare resultaten. Escale Coiffure Namur in Namur wacht op u voor kwaliteitsvolle diensten om een luxueuze ervaring te laten beleven.

Tot ziens op Escale Coiffure Namur om de Kérastase producten te ontdekken.

Vind een salon
Rue Emile Cuvelier, 38
5000 Namur
Ontvang routebeschrijving